Teknoloji harikası Tesla Model S, internet üzerinden bu kez farklı bir şekilde kiralandı. Dünyaca ünlü ve Türkiye’de de kullanılan ev ve oda paylaşım hizmeti AirBnB’de, Tesla Model S’i otel olarak kiralayan bir kullanıcı var.
Tesla “Oteli” sahibinin garajında bulunuyor. Garajdan evin içinde bulunan banyo mutfak ve yaşam alanlarına geçilebiliyor. Oda olarak kullanılacak olan Model S, birkaç ledli mum, çift kişilik hava yatağı ile doğrusu şaşırtıcı şekilde ferah görünüyor. 118 bin dolarlık otel odasında konaklayanları, aracın- otelin- sahibi belli bir ücret karşılığında gezdiriyor da.
Arka koltuklar yatırıldığında bagaj kapasitesi söyleminde son nokta.
Zaten kendisi çok özel bir araç olan Tesla Model S, aslında kamp yapmak için ideal özelliklere sahip. Zaten elektrikli olduğu için klima ve elektrikli sistemler akü bitecek endişesi olmadan uzun süre çalışır durumda kalabiliyor.
Otomobil elektrikli olunca, akü bitecek kaygısı da yok
Arka koltuklar katlanarak bagaja dahil olabildiği için hava yatağını yerleştirmek hiç sorun olmamış. İnternette gezebileceğiniz ve müzik dinleyebileceğiniz 17 inçlik dokunmatik ekranı da unutmamak lazım. Fakat park etmiş haldeyken bile güvenli ekran video oynatmıyor.
Tesla Oteli’nin check out zamanı sabah 8.00
Otelin diğer otellerde bulunmayan bir de kısıtlaması var. Araç sahibinin tek otomobili olduğu için sabah 8’de uyanmış olmanız gerekiyor ve Tesla Oteli’ne evcil hayvan kabul edilmiyor.
Phoenix’te bulunan Dünya’nın ilk Tesla Oteli’ni kiralayan Steve’in profiline ve kiralama detaylarına şuradan ulaşabilirsiniz. Tesla Model S bile olsa, bir hafta bir otomobilin içinde yaşayabilir miydiniz?
Renault elektrikli araç bir Fransız otomobili olarak 1899 yılından günümüze kadar birçok modeli ile gönüllere… Daha Fazla Oku
İşte sıfır otomobil markaları arasında merakla beklenen ve yeni modeliyle nefesleri kesen mercedes Benz %100… Daha Fazla Oku
Yapılan yeni uygulamalar ile özellikle ÖTV teşviğinin sona erdirilmesiyle ikinci el araba satış piyasası canlanmaya… Daha Fazla Oku
Hyundai Kona Elektric, şimdi yenilenen makyajlı yüzü ile karşınızda olacak. Standart Kona Elektric'den farklı olarak… Daha Fazla Oku
Volkswagen CEO'su Hervert Diess tarafından Automobilwoche'ye yapılan açıklamaya göre Türkiye yatırımlarını yapmayacağını duyurdu. Türkiye'ye fabrika… Daha Fazla Oku
Pandemi süreciyle birlikte tüm markalarda sıfır araç üretiminin durma noktasına gelmesi fiyatlarda yukarı yönlü bir… Daha Fazla Oku